SCANDINAVIAN DESIGN SINCE 1856

GENSE

AB Gense grundades i Eskilstuna 1856 av Gustav Eriksson och är en av Nordens största och mest kända leverantörer av bestick av högsta kvalitet i silver och rostfritt stål. Genses produkter har alltid kännetecknats av sin både klassiska och nyskapande design – med en perfekt kombination av form och funktion. 1982 tilldelades Gense titeln Kunglig Hovleverantör av den svenska kungen. Titeln är ett tydligt bevis på att Genses produkter håller högsta kvalitet.

SENASTE NYHETER I 'DOROTEA'-SERIEN

ÅTERVUNNET ROSTFRITT STÅL

I den nya serien Dorotea, designad av Monica Förster, är de högglanspolerade rostfria produkterna tillverkade av 91 % återvunnet rostfritt stål. Det betyder att det rostfria stålet har levt ett tidigare liv, som man brukar säga. Förutom att det är extremt slitstarkt kan rostfritt stål smältas om och förvandlas till nya produkter utan att det förlorar sina egenskaper och kvaliteter.

ÅTERVUNNET ROSTFRITT STÅL

EN LÅNG TRADITION AV HANTVERK

TIDLÖS SKANDINAVISK DESIGN

I över 165 år har Genses bestick letat sig ut i världen, där de har varit älskade i generationer. Ett tydligt bevis på detta och den höga kvaliteten är Genses mångåriga status som kunglig hovleverantör.

TIDLÖS SKANDINAVISK DESIGN

FRI FRAKT

Pris 2 999,95 kr    

FRI FRAKT

Pris 3 199,95 kr    

FRI FRAKT

Spara 43%

FRI FRAKT

FRI FRAKT

Pris 999,95 kr